Beschikt u over een bouwkavel waarop u een eigen huis bouwen wilt? Dan kan Bouwbedrijf ter Reehorst u optimaal van dienst zijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten en zijn in staat, om volledig volgens uw wensen, een compleet nieuw eigen huis te bouwen.

Ontvang nauwkeurig advies

Wij zijn u graag van dienst van begin tot eind. Zo kunt u bij ons terecht met uw eigen ontwerpen, zodat wij samen met u voor de best mogelijke oplossingen kunnen zorgen. Hierbij kunnen wij u nauwkeurig adviseren over de prijs en kwaliteit van het huis dat u wilt laten bouwen. De innovatieve oplossingen die wij doorgaans hanteren, zorgen er ongetwijfeld voor, dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit optimaal is.

Vergunning aanvraag

Het voordeel van ons bouwbedrijf, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanvragen van vergunningen en het inschakelen van een ontwerper om uw eigen huis te bouwen. Wij beschikken over vele jaren ervaring en over de meest actuele kennis, zodat u ervan verzekerd bent, dat al deze formaliteiten zorgvuldig voor u geregeld worden.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bekijk gerust de voorbeelden van nieuwbouwwoningen die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben en laat nu ook een eigen huis bouwen door onze specialisten. Wij maken graag een afspraak om uw wensen door te spreken en om te bekijken op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.