Beschikt u over een stuk grond waarop u zelf een huis bouwen wilt, dan kan Bouwbedrijf ter Reehorst u van dienst zijn. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen van huizen. Geheel volgens de eisen, wensen en ideeën van onze klanten, bouwen wij een huis volledig op maat. Uiteraard verstrekken wij bruikbare adviezen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, afwerking en prijs, zodat u een weloverwogen keuze voor ieder onderdeel kunt maken.

Laat uw droom werkelijkheid worden

Zelf een huis bouwen, is voor veel mensen een droom die nooit waarheid kan worden. Meestal verwacht men dat een eigen ontwerp, veel duurder is dan het nemen van een intrek in een bestaande woning. Echter hoeft dat niet altijd zo te zijn. Onze kennis en ervaring kan er namelijk voor zorgen, dat wij u goedkope oplossingen kunnen bieden.

Profiteer van onze brede kennis en ervaring

Naast de ontwikkeling en realisatie van uw eigen huis, kunnen wij ook zorgen voor de aanvraag van alle benodigde vergunningen. Wij weten precies wat er nodig is om een vergunning aan te vragen voor het huis dat u wilt laten bouwen. Hierdoor kunt u er voor zorgen, dat wij snel kunnen starten met de bouw. Laat n u ook zelf een huis bouwen door ons bouwbedrijf en profiteer van onze brede kennis en ervaring.