Betrokkenheid van begin tot eind bij nieuwbouw projecten

Heeft u een bouwkavel beschikbaar waarop u graag nieuwbouw zou willen realiseren? Dan kunt u terecht bij bouwbedrijf Ter Reehorst. Wij hebben vele jaren ervaring met het realiseren van nieuwbouw en staan uiteraard ook voor u klaar voor advies. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op betrokkenheid van begin tot eind. Bij alle bouwprojecten waar wij bij betrokken zijn, staan we nauw in contact met u. Wij bieden u innovatieve oplossingen voor uw nieuwe woning.

U vindt op deze pagina enkele voorbeelden van nieuwbouwwoningen die wij gerealiseerd hebben. Wanneer een woning u aanspreekt, kunt u deze aanklikken om een betere weergave te krijgen van de indeling van de woning. U kunt hier ook vast ideeën opdoen voor uw eigen nieuwbouw. Wij verzorgen graag aanpassingen in de getoonde ontwerpen. Uiteraard zijn ook ontwerpen op maat mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwbouw? Neem contact op!

Heeft u interesse in nieuwbouw en wilt u door ons uw nieuwe woning laten maken? Of wilt u liever eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Dat kan uiteraard. Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen.