Nieuwbouw

Een greep uit onze collectie.

Heeft u een bouwkavel beschikbaar waarop u graag nieuwbouw zou willen realiseren? Dan kunt u terecht bij bouwbedrijf Ter Reehorst. Wij hebben vele jaren ervaring met het realiseren van nieuwbouw en staan uiteraard ook voor u klaar voor advies. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op betrokkenheid van begin tot eind. Bij alle bouwprojecten waar wij bij betrokken zijn, staan we nauw in contact met u. Wij bieden u innovatieve oplossingen voor uw nieuwe woning.

U vindt op deze pagina enkele voorbeelden van nieuwbouwwoningen die wij gerealiseerd hebben. Wanneer een woning u aanspreekt, kunt u deze aanklikken om een betere weergave te krijgen van de indeling van de woning. U kunt hier ook vast ideeën opdoen voor uw eigen nieuwbouw. Wij verzorgen graag aanpassingen in de getoonde ontwerpen. Uiteraard zijn ook ontwerpen op maat mogelijk.

Heeft u interesse in nieuwbouw en wilt u door ons uw nieuwe woning laten maken? Of wilt u liever eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Dat kan uiteraard. Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen.