Wilt u een vrijstaand huis bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf? Dan is Bouwbedrijf ter Reehorst uw ideale partner. Al meer zo’n 30 jaar zijn wij actief in de woningbouw en hebben in het verleden al vele vrijstaande huizen gebouwd. Vrijwel al onze klanten zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening en wonen al tijden met veel plezier in hun vrijstaande woning.

Strakke en nauwkeurige werkwijze

Doordat wij veel waarde hechten aan uw persoonlijke wensen en eisen voor het vrijstaande huis, willen wij graag tot in detail weten wat u van ons verwacht. Door het hanteren van een strakke en nauwkeurige werkwijze is een vrijstaand huis bouwen, in korte tijd mogelijk. De nauwe afstemming van de verschillende onderdelen, zorgt ervoor dat er geen vertraging opgelopen wordt en dat het huis bouwen verloopt zoals u verwacht.

Maak een afspraak met onze specialisten

U kunt onze organisatie tevens inschakelen om alle noodzakelijke formaliteiten voor u te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan vergunningen en het inschakelen van een professionele vrijstaande woningontwerper. Zodra dit in orde is gaan wij een vrijstaand huis bouwen op de manier zoals wij dat met u hebben besproken. Onze flexibiliteit, snelheid en vakkundigheid zal u ongetwijfeld verrassen. Bel, mail of vul het contactformulier in, om direct een afspraak met onze specialisten te maken.