Een bouwbedrijf met ruim 25 jaar ervaring

Bouwbedrijf ter Reehorst kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Kennis is overgedragen van vader op zoon. Ook andere gezinsleden werken volop mee als villabouwers in het bedrijf. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschaliger projecten, maar we voelen ons ook zeker niet te groot als ‘timmerman’ om de hoek.

Bouwbedrijf ter Reehorst regelt alles: van ontwikkeling tot uitvoering! Onze villabouwers bieden verrassende oplossingen voor elke opdracht. Kortom vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit is verzekerd.

Centraal gelegen in het midden van Nederland

De onderneming is gevestigd in Tienhoven, centraal gelegen in het land, in één van de mooiste delen van de gemeente Maarssen in de provincie Utrecht. Het marktgebied van ter Reehorst bevindt zich in het midden van het land en de omliggende provincies. Zo werken wij veel in de omgeving van Hilversum en Amersfoort.  Betrouwbare woningbouw waarbij de klant centraal staat, gedegen kennis en realistische planningen is de kracht van ter Reehorst. Succesvol in niet standaard oplossingen, passend binnen uw budget. Voor de meest uiteenlopende bouwplannen zetten onze villabouwers graag al hun vakmanschap en betrokkenheid in, om zo uw woonwensen te realiseren.

Gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en verbouw

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor nieuwbouw, renovatie en verbouw. In de beginfase werkten onze villabouwers vrijwel uitsluitend volgens de traditionele bouwmethode. Naast deze traditionele wijze van bouw werkt ter Reehorst sinds een aantal jaren met het zogenaamde Ytong bouwsysteem. Een moderne bouwwijze, gebaseerd op bouwelementen. Voor de klant heeft dit als voordelen: een hoge isolatiewaarde, uiterst prettig leefcomfort en een snelle bouwtijd.

Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid en tot in detail met u besproken. Volgend op dit gesprek presenteren wij u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, werken onze villabouwers de plannen nader uit in een tekening en interactieve weergave van uw woning en een precieze calculatie. Wanneer alles naar tevredenheid is, stellen wij een aanneemovereenkomst op. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Alle noodzakelijke formaliteiten zoals het aanvragen van een bouwvergunning behoren uiteraard tot onze service. Ook als het werk het nodig maakt om een ontwerper in te schakelen kan dit door onze villabouwers verzorgd worden. Na het gereedkomen van het werk kunt u op dezelfde service rekenen als bij nieuwbouw.

Daag onze villabouwers uit, leg uw bouwwensen aan hen voor en u zult aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden.

Bouwbedrijf ter Reehorst