Voor luxe villabouw bent u bij Bouwbedrijf ter Reehorst aan het goede adres. Als één van de weinige bouwbedrijven in Nederland, zijn wij volledig gespecialiseerd in het op maat realiseren van luxe villa’s en vrijstaande woningen. Van ontwerp tot de complete afwerking, de volledige villabouw kunt u aan onze organisatie overlaten.

Een totaalpakket diensten onder één dak

Wij zijn groot genoeg om complexe en grootschalige projecten op een succesvolle manier te realiseren, maar voelen ons derhalve niet te groot om ook de kleine timmerklussen, nauwgezet voor u in eigen beheer uit te voeren. Daarmee profiteert u van een totaalpakket diensten onder één dak. Dit levert u enorm veel efficiëntie op en scheelt aanzienlijke in de kosten voor de luxe villabouw.

Concept presentatie

Na een eerste gesprek, werken wij al uw wensen, eisen en ideeën uit in een totaalconcept. Dit concept presenteren wij vervolgens aan uw, waarna de mogelijkheid bestaat om zaken te veranderen en aan te vullen. Met deze werkwijze, zorgen wij ervoor dat de bouw van uw luxe villa, volledig aansluit bij uw wensen.

Weet waar u aan toe bent

In detail wordt de luxe villabouw vastgesteld, voordat wij starten met bouwen. Dit bespaart doorgaans veel kosten en leidt tot de resultaten die u voor ogen heeft. Bij ons weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Interesse? Laat onze luxe villabouwers dan een voorstel voor u uitwerken. Wij worden graag uitgedaagd om creatief te zijn.