Bouwbedrijf ter Reehorst is een van de grootste partijen als het gaat om villabouw in Nederland. Al zo’n 30 jaar is ons Nederlandse familiebedrijf, actief in het bouwen van villa’s en andere vormen van nieuwbouw. Zo zijn wij één van de weinige in Nederland, die het gehele proces van ontwikkeling tot de uitvoering van u kunnen overnemen. Zo hoeft u geen moeite te doen om meerdere bedrijven in te schakelen. Hiermee voorkomt u bovendien miscommunicatie en vertraging bij de villabouw. Daarnaast levert dit meestal een groot financieel voordeel op, doordat er efficiënter en sneller gewerkt kan worden.

Nieuwbouw, renovaties en verbouwingen

Naast nieuwbouw, komen wij door heel Nederland om bovendien verbouwingen en renovaties uit te voeren. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in villabouw, maar ook in het werken aan andere type woningen. Hierbij zorgen wij er voor dat er geheel volgens uw wensen wordt gewerkt en dat wij niet eerder vertrekken, voordat u volledig tevreden bent.

Kies voor duidelijkheid

Vooraf stellen wij een gedetailleerd plan op voor uw villabouw in Nederland. Hierin worden alle zaken die u vooraf heeft aangegeven, zorgvuldig verwerkt. Dit conceptplan zullen wij vervolgens aan u voorleggen en optimaliseren. Zodra u tevreden bent en wij exact weten wat er van ons wordt verwacht, starten wij met de villabouw. Dit biedt beide partijen helderheid en kan veel ellende voorkomen. Kies nu ook voor duidelijkheid en laat de villabouw in Nederland over aan e specialist.