Schakel dé specialist in

Op zoek naar een bouwbedrijf in Hilversum? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Van moderne villabouw tot een kleine verbouwing, Bouwbedrijf ter Reehorst staat graag voor u klaar. Wij beschikken over al ruim 25 jaar kennis en ervaring. Of het nu om een groot of klein project gaat in Hilversum, wij draaien onze hand er niet voor om. Voor elke bouwwens hebben wij een passende oplossing. Daagt u ook onze medewerkers binnenkort uit met uw bouwwensen?

Hoe wij te werk gaan

Bij ons bouwbedrijf kunt u terecht voor het gehele bouwtraject. Wij helpen u in Hilversum graag met het ontwerp, de bouw en de oplevering van uw woning. Of het nu gaat om landelijke villabouw of een standaard rijtjeswoning, wij staan voor u klaar van begin tot het einde. Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken en op basis daarvan brengen wij de kosten in kaart. Past dit binnen uw budget in Hilversum, dan maken wij de tekeningen en stellen wij een aanneemovereenkomst op. Gaat u hiermee akkoord, pas dan zal ons bouwbedrijf aan de slag gaan.

De 5 punten waarom u voor ons kiest

Voor moderne villabouw kunt u ook een ander bouwbedrijf in Hilversum inschakelen. Dat snappen wij bij Bouwbedrijf ter Reehorst maar al te goed. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best voor u. U profiteert hierdoor in Hilversum altijd van het volgende:

  • Wij hebben al ruim 25 jaar kennis en ervaring in huis.
  • Een villa bouwen wij op korte termijn, omdat wij Ytong bouwsystemen gebruiken.
  • U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse werkzaamheden van luxe villabouw tot renovatie.
  • Wij begeleiden u van A tot Z. Het gehele bouwtraject nemen wij u uit handen.
  • Uw wensen worden door ons verwezenlijkt.

Hulp nodig van ons bouwbedrijf in Hilversum?

Zou u graag meer willen weten over wat ons bouwbedrijf u te bieden heeft? Of wilt u ons een vrijstaand huis laten bouwen in Hilversum? In beide gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. U kunt direct op onze website het contactformulier invullen en naar ons opsturen. Wanneer wij deze ontvangen hebben, zullen wij u zo snel mogelijk een reactie sturen. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar 0346-281524. Wat kan ons bouwbedrijf in Hilversum voor u betekenen?