Hulp van een bouwbedrijf in Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Utrecht? Dan bent u bij Bouwbedrijf ter Reehorst aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een vrijstaand huis bouwen op de traditionele manier, maar wij kunnen ook werken met het Ytong bouwsysteem. Deze laatste werkwijze heeft voor u in Utrecht als voordeel dat uw woning snel gebouwd kan worden, omdat er met bouwelementen gewerkt wordt. Alle formaliteiten die bij de bouw komen kijken, regelen wij graag voor u. Wat kunnen wij voor u doen?

Waarvoor kunt u ons inschakelen

U kunt ons bouwbedrijf inschakelen voor diverse werkzaamheden in Utrecht. Met ruim 25 jaar ervaring en kennis in huis kunnen wij u op een breed vlak helpen. Ons bouwbedrijf is uw adres voor onder meer:

  • Een villa bouwen. Of het nu gaat om luxe- of moderne villabouw, wij helpen u graag. Hierbij doen wij die stap extra om uw wensen te realiseren
  • Hulp bij de complete renovatie van uw woning
  • Verbouwingen. Hoe klein of groot uw project ook is, u kunt bij ons terecht

Dit is maar een greep uit onze mogelijkheden. Wanneer u hierover graag meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Binnen enkele maanden een nieuw huis

Wij onderscheiden ons van elk ander bouwbedrijf in Utrecht door onze efficiƫnte werkwijze. Hierdoor zijn wij in staat om binnen enkele maanden een complete villa te bouwen en op te leveren. Het gehele traject kan ons bouwbedrijf u uit handen nemen in Utrecht. Zo kunnen wij het ontwerp van uw woning voor u regelen, maar ook het daadwerkelijke bouwwerk verzorgen wij in Utrecht. Moet er wel of geen bouwvergunning aangevraagd worden? Wij zoeken het voor u uit. Of het nu gaat om moderne of landelijke villabouw, wij kunnen een vrijstaand huis bouwen voor u.

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij u in Utrecht van dienst kunnen zijn? Wilt u ons bouwbedrijf inschakelen voor luxe villabouw? Of heeft u nog een vraag voor ons? In al deze gevallen staan wij graag voor u klaar. Neemt u daarom gerust contact met ons op. U kunt hiervoor direct het contactformulier op de website invullen en naar ons toesturen. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0346-281524. Waarvoor schakelt u ons bouwbedrijf in Utrecht in?